KWANTUM: DAAR WOON JE BETER VAN

Scroll
  • Campagne concepten

  • POS materiaal

  • Online Artwork

  • Folders

  • Magazines

  • Advertenties

Iedereen kent Kwantum. Sterker nog, met 1 op de 4 ramen in Nederland bekleed door Kwantum is er haast geen ontkomen aan deze huisbaas. Met hun eigentijdse woonartikelen voor mooie prijsjes, hebben zij een plekje veroverd in de harten van interieur lovers. En in dat van ons, want man wat zijn we trots op deze samenwerking.

korte lijn, lange termijn

Bij Kwantum weten ze wat ze willen. Een creatief bureau, dat spreekt voor zich. Maar ook willen zij een bureau dat verder denkt en écht betrokken is. En heel belangrijk: korte lijntjes. Dat zit wel goed Kwantum, we got you.

Inmiddels werken we er al zes jaar hard aan om te laten zien dat ook wij alles in huis hebben om te blijven verrassen. Van concept tot hard copy. Van social content tot folder. Door de nauwe samenwerking zijn we helemaal op elkaar ingespeeld. Nog steeds die korte lijn, maar dan wel voor de lange termijn. We doen het niet voor minder.

BEELD_KWANTUM1
BEELD_KWANTUM2
BEELD_KWANTUM3

Brandworks heeft een heel fijn en enthousiast team om mee samen te werken. Je bouwt al heel snel een persoonlijke band op en je hebt snel door dat het een bureau is wat echt passie voelt voor dit soort werk. Een lekker no nonsense bureau wat graag meedenkt en oplevert, niet alleen creatief, maar ook in productie. Kortom, een kwalitatief goed bureau waar je met een gerust hart je vraagstellingen kunt neerleggen.

————

Mariska Wijnands – Kwantum

Brandworks. Bureau voor creatieve folders

praatjes vullen geen blaadjes

Naast de verschillende creatieve concepten waar we gedurende het jaar aan werken, verschijnt iedere twee weken de folder. Dat betekent dat bij team Kwantum de vaart er goed in zit. Strakke timings en snel schakelen zijn key. Iedere week knallen we vol enthousiasme over de linkerbaan om van de folder een inspirerend en verrassend huisfeestje te maken!
BEELD_KWANTUM4
Brandworks. Bureau voor creatieve folders

dat klikt goed

Naast de terugkerende folder, trekken we het feestje voor Kwantum gezellig door op socials. Waar ondersteunend aan de online en print folder, iedere twee weken paid social media ads te zien zijn. Aanbiedingen uit de folder worden omgetoverd tot geanimeerde banners om zo de aandacht te trekken van shoppers op Social Media. Daar wil je op klikken!
Brandworks. Bureau voor creatieve folders
Vorige
Volgende