ID LOGISTICS: moving forward together

Scroll
  • Wagenpark ontwerp

  • Social media campagnes

  • Website design en realisatie

  • Corporate identity

  • Fotografie en film

  • Beeldbewerking

  • You name it, we’ve done it.

Je zou het misschien niet meteen denken van een logistiek bedrijf, maar ID Logistics is een onwijs dynamische partij en heeft de afgelopen 10 jaar flinke stappen gezet. Stappen op zowel marketing en organisatorisch gebied die hebben geleid tot een wijdverspreid distributienetwerk, eigen terminals en een team van meer dan 700 professionals. Zo, dat noem je dus een powerhouse positie in de wereld van transport en logistiek. Daar is zeker een sterke strategie voor nodig!

de strategie voor succes

We maken er dan ook geen geheim van dat we heel trots zijn op onze samenwerking met deze van oorsprong Brabantse transporteur. Inmiddels gaat het bedrijf letterlijk de grenzen over en heeft internationaal succes. Het blijft bijzonder om dit ‘front row’ mee mogen maken en ons steentje bij te kunnen dragen. Zeker omdat we er vanaf het begin bij waren. 

ID Logistics is wederom een voorbeeld van een klant waar we al meer dan 10 jaar voor werken. Niet om op te scheppen – oké, misschien een beetje – maar zolang vasthouden aan een klant kan alleen maar als je ook écht levert. Je blijft verrassen met creativiteit en kwaliteit. En je afspraken nakomt. Iets dat we bij Brandworks enorm hoog op het lijstje hebben staan. Want we werken niet alleen aan sterke strategieën, maar ook aan sterke relaties. 

BEELD_IDLOGISTICS3-2
Brandworks. Bureau voor creatieve strategieën
BEELD_IDLOGISTICS3
Brandworks. Bureau voor creatieve strategieën

in it to win it

De laatste jaren hebben we ons vooral ingezet om een nieuwe branding en strategie neer te zetten. Vooral na de overname door ID Logistics. Een internationaal bedrijf in contract logistiek van Franse origine. Onderdeel worden van zo’n grote speler brengt de nodige groei en uitdagingen mee. Maar ook weer een hele mooie kans om je positionering en communicatie te blijven verbeteren. Bij Brandworks laten we maar al te graag zien dat we de juiste partner zijn om deze grote stappen samen mee te zetten. In it to win it!
Brandworks. Bureau voor creatieve strategieën
BEELD_IDLOGISTICS5
Vorige
Volgende