Stay flex...
we do!

let's build your brand together

Wat tof dat we elkaar gevonden hebben. In Brandworks vind je jouw creatieve vriend die altijd voor je klaar staat.  Graag denken wij met je mee over de toekomst
van jouw bedrijf en dit doen we met een sterk staaltje strategie en het hart op de juiste plek.  Zo kunnen we samen jouw merk (nog) sterker maken.
En met welke ‘skills’ we dat doen lees je hieronder. We lopen het graag even met je door…

Brandworks. Bureau voor strategie

branding

De kunst om echt dat eigen sausje te creëren. Samen zetten we sterke elementen neer die perfect aansluiten op jouw merk en het
onderscheiden van de rest.

strategy

Samen bepalen we de koers voor jouw merk waar het juiste doel en een slimme strategie samenkomen. Wat wil je bereiken? Gezamenlijk creëren we een stevig fundament waar jij nog jaren op kan bouwen.

concept

Een goed idee uitbouwen tot een sterk concept dat zich op alle vlakken doorvertaalt en jouw boodschap luid en duidelijk overbrengt. Daar gaan we voor!

campaigns

Wat wordt het plan de campagne? Welke middelen kunnen we snel en effectief inzetten? Met onze mindblowing campagnes weet je zeker dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Brandworks. Bureau voor corporate identity

corporate identity & employer branding

Geef jouw organisatie een herkenbaar gezicht. Niet alleen voor je klanten maar ook ten opzichte van je meest belangrijke doelgroep: jouw (toekomstige) werknemers.

copywriting

Scherpe copy die de juiste snaar weet te raken. Straight to the point weten wij jouw doelgroep aan te spreken en de boodschap perfect over te brengen.

packaging

Het is the inside that counts maar het oog wil ook wat! Onze verpakkingsspecialisten toveren voor jou de mooiste designs uit hun hoge hoed. Zet jij jouw producten ook in de spotlight?

designs

Ook voor al je offline en online middelen zoals brochures, catalogi, huisstijlitems en e-commerce banners kun je bij ons aankloppen. Onze design en print superheroes staan voor je klaar!

Brandworks. Bureau voor verpakkingen
Brandworks. Bureau voor social content

websites & shops

Online platformen die er niet alleen top uitzien, maar ook nog eens goede leads generen. Dat wil toch iedereen?! Trek de aandacht van de juiste doelgroep en laat jouw website of webshop echt werken voor jouw merk.

social media

Alleen met de juiste content val je op. Toevallig eten wij social media campagnes for breakfast, dus voor de meest creatieve content moet je bij ons zijn.

video & photography

Is er video of fotografie nodig? Dan duiken we de studio in of gaan we op zoek naar een passende locatie om toffe beelden te schieten die perfect passen bij jouw campagne. Natuurlijk kun je ook voor spraakmakende (bedrijfs)video’s bij ons terecht.

image retouche

Soms kan het net even wat beter. Mooier of extremer. Onze Photoshop wizards weten precies wat ervoor nodig is om een beeld naar een next level te brengen. Tenslotte zegt één beeld meer dan duizend woorden.

Brandworks. Bureau voor film
Brandworks. Bureau voor animatie

animation

We laten designs tot leven komen in animaties zodat jouw content de aandacht trekt. Don’t worry, we’ll fix it!