CAPI: GROW A GREENER LIFE

Scroll
  • BRAND FRAMEWORK

  • POSITIONERING & REBRANDING

  • INSTORE TOOL

  • VIDEO

Voor Capi zetten wij de bloemetjes maar al te graag buiten. En ook binnen trouwens! Want werken voor deze producent van bijzondere designpotten, daar worden wij écht helemaal happy van. Met dit hoogwaardige Dutch design haal je de Haute Couture onder de bloempotten in huis!
Brandworks. Bureau voor creatieve videoI

op z'n Hollands

Kenmerkend voor een groot deel van de collectie is de oranje binnenkant – lekker vrolijk en helemaal op z’n Hollands. Kwalitatief en duurzaam design dat je vanaf een afstand al kan herkennen. Heel bijzonder: de meeste producten worden 100% klimaatneutraal geproduceerd op Nederlandse bodem. In het mooie Tilburg welteverstaan! Dat verdient een video dachten wij zo!

Dat duurzaamheid een topprioriteit is van Capi, kunnen wij bij Brandworks wel waarderen. In de video hieronder krijg je een prachtig voorproefje van de bijzondere denkwijze van dit merk. Dit gevoel sluit naadloos aan op hoe wij graag te werk gaan. ‘’Even snel’’ iets moois neerzetten, daar doen we niet aan. Wij willen voor een langere tijd bouwen aan een prachtig en krachtig merk. Longterm relationships, dat is waar we voor gaan.

Brandworks. Bureau voor creatieve video
Daarnaast is ‘design’ is ook zo’n lievelingswoord. We zijn immers je designvrienden (for life, als het aan ons ligt). Het designen van een duurzame strategie, ijzersterke branding en creatieve labelling, daar kunnen wij wel wat mee. En dat is precies wat we voor Capi gaan doen. De uitdaging om het merk te herpositioneren gaan we met heel veel liefde aan. Bring it on: let’s grow a greener life together!

Wil jij ook verder groeien? Klik dan hier en wij gaan proberen je te verleiden!

Brandworks. Bureau voor creatieve videoBrandworks. Bureau voor creatieve video
Vorige
Volgende