Wij staan achter Tilburg Trappers!

Wij staan achter Tilburg Trappers!

Beter een goede buur dan een verre vriend zeggen ze toch?! Maar wat nou als je van een goede buur een goede vriend kan maken? Zonder vrienden ben je nergens. Vandaar dat wij al jaren trotse sponsor zijn van Tilburg Trappers; together we win!

Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen en wij zijn er klaar voor! Achter de schermen hebben we afgelopen jaar hard gewerkt, samen met de marketingafdeling van Tilburg Trappers, om in samenspel een nieuwe stijl voor ons geel blauwe neer te zetten. Denk hierbij aan het design van de 2022-2023 sponsorbrochure, seizoenkaarten en natuurlijk de tenues. Kenmerkend voor deze stijl zijn de stoere actiebeelden van de spelers in combinatie met grafische vormen en lijnen die samenkomen tot unieke uitingen. Een echte NHL-uitstraling voor onze nationale trots die in de Oberliga een prominente rol vervult.

Naast het neerzetten van deze nieuwe stijl ondersteunen wij Tilburg Trappers op het gebied van alle marketingactiviteiten. En of we ooit stilzitten? Dat nooit! Komend jaar gaan we ons focussen op het verder uitrollen van de brand story. Iets waar wij ontzettend veel zin in hebben. Benieuwd hoe we dat doen? Hou onze socials én die van Tilburg Trappers in de gaten! 

Tilburg Trappers mag ons altijd bellen want wij gaan door waar anderen stoppen!

share this article:
Floor van Lamoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.